Lakatos Róbert és Bálint Arthur új filmjének forgatásán járt a Filmtett

Nemsokára bemutatják Lakatos Róbert és Bálint Arthur új közös filmjét, a Személyi figyelőt. A Nagy Koppány Zsolt novellája alapján készült kisfilm egy olyan személyi figyelőt állít a cselekmény központjába, akinek sikerül láthatatlan maradnia “áldozatai számára”.

Rossz voltam? Akkor büntess meg! Tessék, fenekelj el! – mondja Mancika és egy nadrágszíjat nyújt Jóskának, a nála jóval fiatalabb pasinak.

A nappali asztalán Györgyjakab Enikő ül, szinte átlátszó, szexis fehérneműben, mellette a frissen végzett színész, Marosán Csaba, és Lakatos Robi, a rendező instruál: ezt a sort picit erősebben, ezt elhagyhatjuk, ez most jó volt, de még egyszer vegyük fel. Elsőre látszik, hogy Bálint Arthur és Lakatos közös filmje igen távol áll az alkotópárostól megszokott dokumentumfilmes stílustól. A Személyi figyelő utolsó forgatási napjai zajlanak, de már most elmondhatjuk, hogy az új film tele lesz vérrel, kéjjel és izgalommal, és emellett nemcsak önreflexív, hanem önironikus hangvételű, a horror és a thriller műfajával dacoló produkcióról van szó.

kep_2468

A forgatási beszámoló többi részét a Filmtett honlapján olvashatjátok.

Hozzászólás

*
*